Onze medewerkers

Lydie Ghyselinck

Afgevaardigd-Bestuurder
lydie@scheldevallei.be
Mijn wiegje werd reeds tussen het toeristisch wereldje neergezet. Toen ik geboren werd waren vader en moeder reeds vijf jaar actief in het autocartoerisme. Toerisme werd mij dus met de paplepel ingegeven. Heel jeudig mocht ik meereizen en op mijn 18de had ik reeds vele landen in Europa bezocht, wat in de jaren 70 niet evident was. Ik kreeg de reis- en toeristische microbe te pakken en op mijn achttiende, na het beëindigen van de richting Handel/Talen nam ik de uitdaging aan; in het bedrijf van mijn ouders de verantwoordelijkheid nemen voor het à la carte organiseren, en aan de man of vrouw brengen van binnen-en buitenlandse autocarreizen. Daarnaast deed ik administratief en voorbereidend werk in de boekhouding. Op mijn 35ste gaven vader en moeder het roer volledig in mijn handen. In 1989 kwam de eerste bediende in dienst want toen werd onze reisbureau-afdeling Aglaia Travels opgestart. Toerisme is nog steeds mijn passie en mijn leven, de autocar ligt mij nog steeds nauw aan het hart. En de derde generatie komt eraan ... Ja, Reizen Scheldevallei wordt door een vrouw geleid met als bedrijfsvisie: Kwaliteit, service en beroepskennis, waarbij de klant centraal staat. 

Sandra Van Den Hende

Autocar- en reisplanning Reizen Scheldevallei
Onthaal & verkoop Aglaia Travels
info@scheldevallei.be
Na mijn humaniora Economie-Moderne Talen behaalde ik mijn diploma A1 Beheer, Toerisme en Recreatie aan de KHBO 
St.-Michiels in Brugge. Ik doorliep mijn stage bij 
Aglaia Travels - Reizen Scheldevallei. Van in het begin voelde ik aan dat dit mijn 'ding' was. Ik hou van reizen zowel dichtbij als verder weg.  Een combinatie tussen strand en het bezoeken van culturele bezienswaardigheden is een absolute must voor mij. 
Na enkele jaren werken in de verkoop van reizen in onze reisbureauafdeling, hou ik mij nu voornamelijk bezig met het samenstellen van de autocarreizen zowel dag als meerdaagse.  Het gepaste programma aanbieden volgens de wensen van de groep, is nu mijn passie.

Inge Beghin

Administratie & boekhouding
boekhouding@scheldevallei.be
Na mijn humaniora, studeerde ik toerisme te Brugge. Ik liep stage bij Reizen Scheldevallei, waar ik nadien bleef werken. Ik doorliep reeds verschillende afdelingen tot het moment dat ik de boekhouding op mij nam. Deze administratieve taak bevalt me het meest. Nu en dan voel ik de reiskriebels wanneer ik de brochures bekijk. Tot nu toe zijn het vooral de kortbij bestemmingen die mijn voorkeur genieten. Naast enkele Europese hoofdsteden, zijn het vooral de Ardennen, de Eifel en de Alpen die ik reeds bezocht. Met mijn gezin logeer ik het liefst in kindvriendelijke vakantieparken, vakantiehuisje of een eenvoudig hotel. 

Wens je regelmatig nieuws of acties te ontvangen?

Schrijf in op onze nieuwsbrief door je hier te registreren.
Wij dragen zorg voor je gegevens.

Openingsuren 

  • Elke werkdag telefonisch bereikbaar
    van 09u30 tot 12u00
  • Bezoek enkel NA AFSPRAAK
  • Telefoon: 055/31 12 40
  • Dringende zaken: 0475 55 31 10
  • Steeds per mail bereikbaar: info@scheldevallei.be

Voor groepen en verenigingen vragen wij om steeds een afspraak te maken: Fietelstraat 129 - 9700 Oudenaarde-Eine - 055 31 12 40
Bij dringende vragen 24/7: telefoon 0475 55 31 10