Reizen met het vliegtuig, trein, autocar, cruiseboot ...

Belgen mogen terug naar Zanzibar reizen!

Alle info over deze aanbieding via info@scheldevallei.be of telefonisch 055 31 12 40.


Ook Zuid-Afrika is terug open voor Belgen!

Fantastisch nieuws waar we heel vrolijk van worden. Ideaal om die donkere winterdagen te ontvluchten en te genieten van de zomer tijdens de Kerstvakantie. Contacteer ons om de meest ideale rondreis uit te werken. Contact via info@scheldevallei.be of telefonisch 055 31 12 40.
   

Maak kennis met onze begeleide vliegtuigreizen

Al onze meerdaagse vliegtuigreizen zijn met Nederlandstalige begeleiding, programma 2021 beschikbaar vanaf december.

OF je wilt wellicht van uw reis een unieke beleving maken?

Wij helpen u graag met ons professioneel advies en volgens uw wensen en budget. Ons team heeft een grote ervaring op zowel Europa als verre bestemmingen.

Een paar suggesties

Inspirerende reizen: cruises

CRUISES

Een zeecruise of een riviercruise, het aanbod is groot in bestemmingen, schepen en kajuiten. Wij bezorgen u tips voor een optimale keuze.

Meer info
 

Inspirerende reizen: USA

U.S.A.

De Oostkust, Westkust, New York en Washington DC, Florida ... De USA is dus meer dan New York, Disneyworld, Grand Canyon ...

Meer info
 

Inspirerende reizen: Rome

ROME en VATICAANSTAD

Zin in een zonnige en gevarieerde citytrip? Dan is Rome een ideale bestemming. Shopping, musea, antieke Rome, Vaticaanstad. Voor wie het wenst maken we een all-in pakket.

Meer info

Inspirerende reizen: Mexico

MEXICO
Stranden en de Maya's, twee toppers en onvergetelijk. Ideaal is een rondreis te combineren met een strandvakantie achteraf. En uiteraard kom je in het bekende Yucatán.

Meer info

Inspirerende reizen: Sri Lanka

SRI LANKA

Een rondreis, een strandvakantie, genieten van de winterzon ... met Sri Lanka is het allemaal mogelijk. Individueel of begeleid.

Meer info
 

Inspirerende reizen: Lissabon

LISSABON

Lissabon ligt aan de zee met dichtbij heel wat mooie stranden. In de stad krijg je unieke panorama's, een rijke geschiedenis ...

Meer info
 

Inspirerende reizen: Thailand

THAILAND

Citytrip Bangkok, een rondreis in het noorden of het zuiden, eilandhopping, vaarvakantie of gewoon genieten aan het strand.

Meer info
 

Inspirerende reizen: Dubai

DUBAI

Een stad waar het onmogelijke toch mogelijk is. Een ideale citytrip in de winter met aangename temperaturen en dichtbij het water. 

Meer info
 

Reizen voor verenigingen en groepen

Een gepassioneerd reisteam maakt volgens jou wensen en budget een programma op en organiseert alles van A tot Z, van hotels tot gidsen. Wij zorgen voor een eigen reisleider van bij het vertrek in België. De transfert naar de luchthaven vanuit je vertrekplaats gebeurt in eigen beheer met Autocars Scheldevallei.

Elk vervoermiddel, elke reis
Vliegvakanties, cruises, autovakanties, citytrips, een weekendje weg, last minute reizen, of een reis via de spoorwegen per trein: de mogelijkheden zijn oneindig en aangepast aan uw wensen.

Onze passie als een presentatie
Eenmaal uw reisprogramma is opgemaakt komen wij die graag gratis presenteren op een ledenvergadering. Een korte en levendige presentatie door een ervaren reisleider is de sleutel tot het succes van uw reis.

Maak steeds een afspraak

Voor verenigingen vragen we om steeds een afspraak te maken. We willen ongestoord naar uw wensen luisteren en voorstellen formuleren. Dit kan bij ons op kantoor of wij komen ook graag bij u thuis.

Contacteer ons      Offerte aanvragen


of telefoon 055 31 12 40

Wens je regelmatig nieuws of acties te ontvangen?

Schrijf in op onze nieuwsbrief door je hier te registreren.
Wij dragen zorg voor je gegevens.

Openingsuren

  • Onthaal in ons kantoor enkel na afspraak:
  • 055 31 12 40
  • Telefonisch op ma., di., do. en vrijdag
  • 09u30 tot 12u30 (tel. 055 31 12 40)
  • Buiten deze uren bel 0475 55 31 10
  • Steeds per mail bereikbaar: lydie@scheldevallei.be

Voor groepen en verenigingen vragen wij om steeds een afspraak te maken: Fietelstraat 129 - 9700 Oudenaarde-Eine - 055 31 12 40
Bij dringende vragen 24/7: telefoon 0475 55 31 10