Dubai is hot. Letterlijk en figuurlijk

Dubai maakt deel uit van de Verenigde Arabische Emiraten. Dubai is hot. Letterlijk en figuurlijk. Het lijkt alsof iedereen naar deze emiraat wil afreizen. De hotels kunnen er niet vlug genoeg opgetrokken worden. Er onstaan nieuwe wijken, Attracties worden er bijna dagelijks uitgevonden. Er komen nieuwe pretparken, nieuwe wijken. Geen moeite is teveel om het de moderne toerist naar zijn zin te maken. Een reis naar Dubai is duur? Ja, aan een speciale bestemming hangt nu eenmaal een dure prijs, maar wie er is geweest die heeft er absoluut geen spijt van en wil zo meteen nog eens terug.

Natuurlijk wil je in Dubai niet alleen uiterlijk vertoon van rijkdom zien. Er ligt er ook veel zand en dan is een safari in de woestijn een unieke gebeurtenis.

Nog zo’n speciale attractie is op winkeljacht gaan in Dubai Mall. Had je al eens eerder geshopt in een winkelcentrum met een oppervlakte van iets meer dan een half miljoen m²? Hou mekaar er goed in de gaten als je met twee of meer personen bent. Over de 1200 winkels op één locatie, je houdt het bijna niet voor mogelijk.

Van Burj Khalifa heb je wellicht al gehoord of gezien op foto of tv. Maar heb je het hoogste gebouw ter wereld al in het écht gezien? Dan moet je daarvoor in Dubai zijn dus. Liefst 828 meter de lucht in.

Om goed bij te houden hoe en wat er verandert in Dubai is een museum ingericht. Je merkt er hoe er vroeger geleefd werd en hoe de ontwikkelingen zich manifesteren. Zelfs recente realisaties worden er getoond zoals de Palmeilanden, de wijk Dubai Marina met  The Walk, een boulevard waar je loopt … om gezien te worden.

Een hotel bezoeken, neen niet als hotelgast maar als toerist. Het kan in Dubai in het Atlantis Hotel. Vijf sterren, niet ongewoon, maar dit hotel springt er toch wel uit. Het ligt op een kunstmatig aangelegd eiland. Wat als meest waanzinnige verbeelding in je opkomt, de grootste luxe, vindt je daar verspreid over bijna 50 hectaren. Alleen al het waterpretpark is 17 hectaren groot.

Je zet door voor je droomreis naar Dubai? Contacteer ons. Wij doen dan de rest.

Info en reservaties voor individuele reizigers:

Offerte aanvragen

of telefoon 055 31 12 40

Info en reservaties voor verenigingen / groepen:

Offerte aanvragen

of telefoon 055 31 12 40

Wens je regelmatig nieuws of acties te ontvangen?

Schrijf in op onze nieuwsbrief door je hier te registreren.
Wij dragen zorg voor je gegevens.

Openingsuren

  • Onthaal in ons kantoor enkel na afspraak:
  • 055 31 12 40
  • Telefonisch op ma., di., do. en vrijdag
  • 09u30 tot 12u30 (tel. 055 31 12 40)
  • Buiten deze uren bel 0475 55 31 10
  • Steeds per mail bereikbaar: lydie@scheldevallei.be

Voor groepen en verenigingen vragen wij om steeds een afspraak te maken: Fietelstraat 129 - 9700 Oudenaarde-Eine - 055 31 12 40
Bij dringende vragen 24/7: telefoon 0475 55 31 10