Eindelijk die droomvakantie naar Amerika

Eindelijk die droomvakantie naar Amerika maken. Eens je die beslissing hebt genomen, dan is de moeilijkste knoop eigenlijk al doorgehakt. Al wat dan komt aan voorbereiding, laat dat maar aan ons over. Een vakantie naar de USA is geen doordeweeks tripje die je zomaar eens onderneemt. Neen, zoiets vraagt planning, tijd, ideeën verzamelen, maar vooral knowhow. Dan zit je bij ons goed, want wij zitten samen met jou om te luisteren naar jouw dromen.  We verzamelen alles bijeen en putten uit onze ervaringen om voor jou een reis naar de USA op maat aan te bieden. Geheel volgens jouw wensen, volgens jouw budget.
      
Plannen
We zeiden het al, een reis naar Amerika is niet zomaar een onderneming die je gauw eens inplant in de drukbeladen agenda. Het is nodig om hierover goed na te denken, om je te omringen met reiservaringen en dan een plan op te maken. Of liever laten opmaken, want het is toch een heus karwei. Een werk die we graag voor jou tot in alle details uitwerken.  Vooreerst moet je de nodige tijd reserveren om naar de Verenigde Staten van Amerika af te reizen. Dat wordt dus meer dan een gaatje zoeken in je agenda.

Wat? Waar? 
Hoe bereid je nu een reis naar USA voor? Alles hangt ervan af wat je wil zien en bezoeken. Beperk je je tot de grote steden of liever de natuurparken in. Een combinatie van beide?

Kies je voor de Westkust of de Oostkust? Welke van de 50 staten wil ik absoluut op mijn lijstje? Arizona? Californië? Florida? Texas? Mississippi? Of doe ook maar Alaska of Hawaii? De keuze is groot. En wat wil je er zeker zien? Welke steden, welke van de duizenden bezienswaardigheden?

Misschien speel je op zeker en moet New York City erin. Las Vegas misschien? Los Angeles, die stad is een must, bedenk je. En Disneyworld, het échte, ja dat moet er natuurlijk ook in.

De natuurparken in Amerika, die reis je niet zomaar op een namiddagje door. Er zijn er vele tientallen. We helpen je graag met een overzicht welk park je waar vindt. Klaar om eindelijk de Grand Canyon te zien? Maar wat dacht je dan van de Smoky Mountains, één van de drukst bezochte National Parks van de USA.  

Welk budget?
Een reis naar Amerika doe je niet met enkele honderden dollars. Je moet dus zeker vooraf goed nadenken welk vakantiebudget je wil besteden aan je reis naar Amerika. En wees niet te zuinig. Beter ietsje meer budgetteren dan achteraf met een financiële kater opgezadeld zitten.  Reizen door Amerika vraagt soms grote verplaatsingen. Met de auto, camper, bus, vaak ook het vliegtuig. Veel transfers betekent ook veel locaties waar je logeert. Welk type verblijf wil je? 
 
We zitten samen met je en bekijken alle mogelijkheden. Maak je daar maar geen zorgen over. 
Je zet door voor je droomreis naar Amerika. Proficiat, leg je ideeën, wilde plannen en dromen in onze handen. Als ervaren reisorganisator maken we een offerte klaar volgens jouw wensen. Contacteer ons gerust. Wij doen dan de rest. 

Info en reservaties voor individuele reizigers:

Offerte aanvragen

of telefoon 055 31 12 40

Info en reservaties voor verenigingen / groepen:

Offerte aanvragen

of telefoon 055 31 12 40

Wens je regelmatig nieuws of acties te ontvangen?

Schrijf in op onze nieuwsbrief door je hier te registreren.
Wij dragen zorg voor je gegevens.

Openingsuren

  • Onthaal in ons kantoor enkel na afspraak:
  • 055 31 12 40
  • Telefonisch op ma., di., do. en vrijdag
  • 09u30 tot 12u30 (tel. 055 31 12 40)
  • Buiten deze uren bel 0475 55 31 10
  • Steeds per mail bereikbaar: lydie@scheldevallei.be

Voor groepen en verenigingen vragen wij om steeds een afspraak te maken: Fietelstraat 129 - 9700 Oudenaarde-Eine - 055 31 12 40
Bij dringende vragen 24/7: telefoon 0475 55 31 10