6-daagse Rheinland-Pfalz, autocarreis voor groepen

Rheinland-Pfalz laat u romantisch genieten van de Rijn en de wijn, van middeleeuwse stadjes, van prachtige natuur. We rijden meermaals langs de Weinstrasse, proeven bij een wijnboer, bezoeken een kasteel. Zin in ‘n boottocht op de Neckar, een proeverij letterlijk in een wijnvat?

Info en prijsaanvraag verenigingen/groepen:
Voor verenigingen vragen we om steeds een afspraak te maken. We willen ongestoord naar uw wensen luisteren en voorstellen formuleren. Dit kan bij ons op kantoor of wij komen ook graag bij u thuis.

Offerte aanvragen

of telefoon 055 31 12 40

Dit is een reisvoorstel, het kan korter of langer, het programma kan aangepast en zelfs omgekeerd worden. Interesse? Maak een afspraak en samen bespreken we de mogelijkheden om je reis op maat te maken.

DAG 1
De Scheldevallei autocar met professionele toerismechauffeur (en gids) halen u op in uw gemeente.  Via de Belgische snelwegen rijden we richting Luxemburg om zo in Duitsland in het stadje Mettlach aan te komen.  We bezoeken de galerijen van Villeroy & Boch waarbij U zeker het Café van het museum moet bezoeken. Nu rijden we verder richting ons hotel waar er tijd voorzien is om ons te verfrissen en nadien te genieten van het avondmaal. 

DAG 2
Na het ontbijt bezoeken we de Deutsche Weintor en maken we kennis met onze verblijfplaats. In de namiddag rijden we naar Wissembourg waar onze gids ons dit stadje zal leren kennen. We vervolgen onze weg naar Hunspack en bezoeken Schoenenbourg die deel uitmaakt van de Maginot-linie. Overnachting en avondmaal.

DAG 3
Na het lekker ontbijt rijden we via het kasteel Lüdwigshöhe ( bezoek ) naar Speyer waar we een kijkje nemen in de Dom en aansluitend naar keuze vrije tijd of een wandeling in de stad met onze gids. In de namiddag vervolgen we onze weg naar een wijnboer voor een wijnproef en eventuele wijnaankoop. Overnachting en avondmaal.

DAG 4 
Vandaag rijden we naar Neustadt waar we de Kuckucksbahn nemen naar Elmstein, waar de autocar ons opwacht om ons terug te brengen naar Neustadt. Na een korte rondleiding door Neustadt vervolgen we onze weg via de Deutsche Weinstrasse naar Annweiler ( rondleiding ) en een eventuele koffiepauze.Tegen de avond keren we terug naar ons hotel voor het avondmaal en overnachting.

DAG 5 
Vandaag rijden we na het ontbijt voor de ganse dag naar de studentenstad Heidelberg waar we een geleide wandeling maken. Daarna boottocht  op de Neckar naar Neckarsteinach. Tegen de avond keren we naar ons hotel terug voor het laatste avondmaal.

DAG 6 
Na het heerlijk ontbijt een laatste rit langs de Deutsche Weinstrasse met een bezoek aan het  stadje Deidesheim en zijn mooie raadszaal.  Daarna verder naar Bad Dürkheim. Het is omgeven door wijngaarden en heeft het grootste wijnvat van Duitsland. In dat wijnvat is er nu een Stube gevestigd. Hierna keren we naar België terug via de vulkaaneifel met een stop in Maria Laach.

Opmerking:
Volgorde van programma kan gewijzigd worden.  Dit is slechts een voorstel.  We hebben nog honderden andere ideeën.  Vraag ons gerust een offerte op maat, aangepast aan uw wensen.Wens je regelmatig nieuws of acties te ontvangen?

Schrijf in op onze nieuwsbrief. Wij dragen zorg voor je gegevens.

Openingsuren

  • Onthaal in ons kantoor enkel na afspraak:
  • 055 31 12 40
  • Telefonisch op ma., di., do. en vrijdag
  • 09u30 tot 12u30 (tel. 055 31 12 40)
  • Buiten deze uren bel 0475 55 31 10
  • Steeds per mail bereikbaar: lydie@scheldevallei.be

Voor groepen en verenigingen vragen wij om steeds een afspraak te maken: Fietelstraat 129 - 9700 Oudenaarde-Eine - 055 31 12 40
Bij dringende vragen 24/7: telefoon 0475 55 31 10