Aarzel niet om ons te contacteren. Onze reisexperts helpen je graag.
Op het Drielandenpunt raken de grenzen van België, Nederland en Duitsland elkaar. Een mooie plaats om ons vandaag culinair te laten verwennen.
Via de Belgische snelwegen rijden we Nederland binnen. We passeren Maastricht en komen in de prachtige natuur van het Gulpdal. De herfst kleurt de natuur in deze regio in prachtige tinten. We houden even halt aan het kerkhof Margraten waar de gesneuvelde Amerikaanse soldaten uit WO II herdacht worden. Even verder krijgen we een mooi zicht op de Vijlerberg.
Rond de middag komen we aan in Vaals op de Vaalserberg, het hoogste punt van Nederland. Hier ontmoeten de landsgrenzen van België, Nederland en Duitsland elkaar: het Drielandenpunt.
De ideale plek voor een foto !
We worden verwelkomd met een lekker middagmaal bestaande uit:
* aperitief
* buffet met:
Limburgse forel met remouladesaus – Limburgse rauwe ham met meloen – Tomaat Mozarella
Soep van de dag
Vis van de dag – speenvarkenrugfilet
Groentegarnituur – salade – friet – aardappelgratin
Chocolade-, vanille- en aardbeienmousse
* kopje koffie/thee
Hierna rijden we de Duitse grens over naar Aken. We ontdekken direct de unieke sfeer van de stad, die te danken is aan haar verleden als Romeins kuuroord en als hoofdplaats van het rijk van Karel de Grote. De gids neemt ons mee op een boeiende stadswandeling.
Daarna vrije tijd. Wie wil kan een bezoekje brengen aan de Dom en zijn kerkschat (facultatief).
Ook shoppen of een terrasje behoren tot de mogelijkheden. Wil je een typisch aandenken? Ga dan op zoek naar de “Printe” (peperkoek). Dit is het geroemde gebak van Aken.
Min. 30 deelnemers vereist.
Eine, Fietelstraat 129, parking Reizen Scheldevallei
Oudenaarde, Minderbroedersstraat 6, Campus Richtpunt Oudenaarde
Ronse, Zonnestraat, bushalte Delhaize
Eke, Kerkplein, bushalte aan de kerk
07:00 uur (Eine)
andere opstapplaatsen: uur vermeld op uw inschrijving