Culinair
Naam*
Vereniging / bedrijf
E-mail*
Telefoonnummer*
Straat+nr*
Gemeente*
Reisdatum*
Gewenste opstapplaats*
Namen deelnemers + geboortedatum*
Wens je extra opties bij te boeken?
Corona- of cadeaubonnummer + waarde (indien van toepassing)
Wens je een annulatieverzekering (€ 5 p.p.*
Graag onze nieuwsbrief ontvangen?*
* Ik ga akkoord met de Servicevoorwaarden en privacyverklaring.
Ga akkoord met alle algemene voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap
Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

1729

Scheldevallei staat voor

  • We staan voor je klaar 24/7
  • 70 jaar ervaring
  • Lid Garantiefonds reizen

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze reisexperts helpen je graag.

055 31 12 40

info@scheldevallei.be

Zeeland: de streek van mosselen en kaas

 

In Yerseke maak je een eerste maal kennis met wat de zee kan bieden: tijdens het middagmaal mag je heuse Zeeuwse mosselen verwachten in het seizoen. In Veere ontdek je de recreatieve kant van water. Tussendoor leer je in Middelburg hoe kaas gemaakt wordt.

De autocar brengt je rechtstreeks naar Yerseke, waar je verwacht wordt in een oester- en kreeftenbedrijf. Aan de hand van een film en een bedrijfsbezoek krijg je een goed beeld van wat er allemaal gebeurt vooraleer dit lekkers op tafel kan verschijnen. Tijdens het middagmaal blijf je in de sfeer van de Noordzee, tenminste toch tijdens toch tijdens het mosselseizoen, want dan wordt deze Zeeuwse lekkernij geserveerd. Voor wie daarin geen trek heeft, kan een vleesalternatief krijgen. Buiten het mosselseizoen kies je uit andere gerechten.

Op een halfuurtje voert de autocar je naar het aangename Middelburg, waar je overstapt op de paardentram. Terwijl onze chauffeur een welverdiende pauze neemt brengt de koetsier je naar een kaasmakerij in de buurt van het stadje. Vakmensen leggen je uit wat er allemaal komt kijken bij het bereiden van kaas. Je kan het productieproces met eigen ogen volgen tijdens het bezoek aan de plek waar het allemaal gebeurt. Je mag zelfs in de stallen, waar de dieren staan die de grondstof voor deze lekkere kaas leveren.

De paardentram is inmiddels weer naar zijn “stal” en je wordt opgehaald door de autocar, die ons naar Veere brengt, een prettig stadje aan het mooie Veerse Meer. Tijdens de vrije tijd kan je een terrasje meepikken, het stadje verkennen of een kijkje nemen in een van beide lokale musea. 

 

 Opmerking: Volgorde van programma kan gewijzigd worden. Dit is slechts een voorstel. We hebben nog honderden andere ideeën. Vraag ons gerust een offerte op maat, aangepast aan uw wensen.

 

 

 

Opstapplaatsen

Uw gekozen opstapplaats.

Foto's
Kaart