Corsica
Naam*
Vereniging / bedrijf
E-mail*
Telefoonnummer*
Straat+nr*
Gemeente*
Reisdatum*
Gewenste opstapplaats*
Namen deelnemers + geboortedatum*
Wens je extra opties bij te boeken?
Corona- of cadeaubonnummer + waarde (indien van toepassing)
Wens je een annulatieverzekering € 3 p.p.*
Graag onze nieuwsbrief ontvangen?*
* Ik ga akkoord met de Servicevoorwaarden en privacyverklaring.
Ga akkoord met alle algemene voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap
Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

2394

Scheldevallei staat voor

  • We staan voor je klaar 24/7
  • 75 jaar ervaring
  • Lid Garantiefonds reizen

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze reisexperts helpen je graag.

055 31 12 40

info@scheldevallei.be

11 dagen CORSICA

Foto's
Reisschema per dag

dag 1

Wanneer we aankomen op de luchthaven van Bastia staat de gids ons op te wachten. Nadat iedereen zijn bagage heeft brengt de autocar ons naar het hotel. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 2

Na het ontbijt vertrekken we voor een rondrit langs de oude dorpen van de Balagnestreek. We ontdekken onder andere Lunghignano en zijn oliemolen, Cateri, San Antonio, Pigna en Corbara. Rond de middag houden we halt in Ile Rousse en rijden verder naar Calvi. We brengen een bezoek aan de stad en zijn Citadel. Terug naar het hotel voor avondmaal en overnachting.

dag 3

Na het ontbijt vertrekken we naar Bastia. Hier maken we een stadsrondrit en rijden verder naar Cap Corse via Erbalunga en Macinaggio. In de namiddag brengen we een bezoek aan Luri, Pino, Patrimonio en Saint-Florent. Onderweg houden we een stop bij een lokale wijnboer. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 4

Na het ontbijt vertrekken we naar het treinstation van Ile Rousse met bestemming Ponte Leccia. Het spoor is zeker en vast het origineelste transportmiddel om de indrukwekkende landschappen – meestal onbereikbaar via de weg – en de idyllische schoonheid van Corsica te ontdekken. Verder naar “Castagniccia”. We brengen een bezoek aan Morosaglia, het dorp van Pascal Paoli, daarna naar Piedicroce en Cervione. Avondmaal en overnachting in het hotel. Corsicaanse avond met zang en gitaarmuziek.

dag 5

Na het ontbijt vertrek naar Porto via Galria, de “Col de Marsolino” en de “Col de Palmarella”. We brengen een bezoek aan Porto en aan de Genuese toren en rijden verder door naar Piana en zijn wondermooie “Calanques”. Na de middag vertrekken we naar Evisa, hier brengen we een bezoek aan het dorp en “Forêt d’Aitone” gelegen midden in de bergen. Daarna doortrek van de Scala di Santa Regina, Calacuccia en Ponte Leccia. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 6

Na het ontbijt rijden we richting Corte. We brengen een bezoek aan deze historische en culturele hoofdstad met een toeristisch treintje. Na de middag rijden we verder naar Porto Vecchio via Aleria en brengen een bezoek aan de prehistorische site. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 7

Vandaag bezoeken we Sartene, “ la plus corse des villes corses”. Via een wandeling maken we kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden in deze stad. In de namiddag bezoeken we de prehistorische site van Filitosa. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 8

Vandaag bent u de volledige dag vrij om op eigen houtje de omgeving van het hotel te ontdekken. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 9

Na het ontbijt vertrekken we naar Bonifacio voor de zee-excursie “grottes et falaises” (grotten en kliffen). Na de middag verkennen we de stad met een treintje. Avondmaal en overnachting in de omgeving van het hotel.

dag 10

Na het ontbijt stadsbezoek aan Porto Vecchio. We rijden verder naar het Ospedale bos, Zonza en Col de Bavella met een panoramisch zicht over de bergtoppen. We rijden terug naar het hotel via Col de Larone en Solenzara. Avondmaal en overnachting in de omgeving van het hotel.

dag 11

Na een prachtige reis keren we terug huiswaarts.

Kaart

  • Opstapplaats: volgens uw keuze
Veel gestelde vragen

Kan dit programma aangepast worden?

Dit programma kan aangepast worden naar jullie wensen.

Wat is de prijs hiervoor?

U kiest het soort hotel, het gewenste maaltijdregime, inbegrepen bezoeken of niet, …
Vraag ons gerust een offerte op maat, aangepast aan uw wensen, en wij maken u een prijsvoorstel op.

9 reizigers overwegen deze tour nu!