USA
Naam*
Vereniging / bedrijf
E-mail*
Telefoonnummer*
Straat+nr*
Gemeente*
Reisdatum*
Gewenste opstapplaats*
Namen deelnemers + geboortedatum*
Wens je extra opties bij te boeken?
Corona- of cadeaubonnummer + waarde (indien van toepassing)
Wens je een annulatieverzekering € 3 p.p.*
Graag onze nieuwsbrief ontvangen?*
* Ik ga akkoord met de Servicevoorwaarden en privacyverklaring.
Ga akkoord met alle algemene voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap
Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

3123

Scheldevallei staat voor

  • We staan voor je klaar 24/7
  • 75 jaar ervaring
  • Lid Garantiefonds reizen

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze reisexperts helpen je graag.

055 31 12 40

info@scheldevallei.be

14 dagen rondreis WESTKUST USA

Foto's
Reisschema per dag

dag 1Brussel – Phoenix

Vlucht van Brussel naar Phoenix, via New York, Atlanta of Washington. Onthaal en transfer naar het hotel.

dag 2Phoenix – Grand Canyon (+/- 370km)

We rijden doorheen de Sonora woestijn, langs Sedona naar de Grand Canyon. Sedona is bekend omwille van zijn prachtige roodkleurige rotsformaties, met The Cathedral en Coffee Pot als bekendste voorbeelden. Daarna bezoeken we de ruïnes van Montezuma’s Castle, ooit een dorp van de Anazasi Indianen. Op het einde van de namiddag komen we aan in één van de natuur-wereldwonderen: de Grand Canyon. Hier krijgen we een adembenemend beeld van wat het resultaat is van miljoenen jaren wind, water en erosie.

dag 3Grand Canyon – Bryce Canyon (+/- 470km)

Vandaag komen we aan in de mormonenstaat Utah. Hier bezoeken we één van de mooiste nationale parken van de USA: Bryce Canyon, een veelkleurige wereld van zandsteen, torens en rotsnaalden.

dag 4Bryce Canyon – Zion – Las Vegas (+/- 420km)

In de voormiddag bezoeken we Zion National Park, het oudste park van Utah. Het park heeft verschillende diepe ravijnen met biina loodrechte rotswanden en indrukwekkende rotsformaties. Tenslotte bereiken we Las Vegas, ‘The entertainment capital of the world’, die als een luchtspiegeling oprijst uit de woestijn.

dag 5Las Vegas

Volledige dag vrij in Las Vegas. Maak een wandeling langs de spectaculaire hotels op de Strip, bezoek één van de vele casino’s of ga shoppen in de talrijke winkels.

dag 6Las Vegas – Death Valley – Mammoth Lakes (+/- 500km)

Doortocht naar Death Valley, het laagste punt van de Verenigde Staten, waar u het bizarre maanlandschap kunt bewonderen. Langs de oostkant van de Sierra Nevada, bereikt u Mammoth Lakes.

dag 7Mammoth Lakes – Yosemite National Park – San Francisco (+/- 420km)

Over de Tioga Pass naar het prachtige Yosemite National Park. U hebt een mooi zicht op de Bridalveil Falls en de massieve rotsformaties van El Capitan en de Half Dome. Daarna zetten we de tocht verder naar San Francisco, de heuvelachtige grootstad aan de baai, bekend om haar bruggen en trams.

dag 8San Francisco

Vandaag staat een stadsrondrit op het programma langs de voornaamste bezienswaardigheden: Union Square, het zakendistrict en ook wel het hart van San Francisco genoemd; Chinatown, dat onderdak biedt aan de grootste chinese populaite buiten Azië; Fisherman’s Wharf en de Golden Gate Bridge, waar altijd wat te beleven valt. In namiddag bent u vrij.

dag 9San Francisco

Een nieuwe dag om deze fascinerende stad op eigen ritme te ontdekken. In de namiddag maken we een boottocht: een Bay Cruise van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op Sausolito en de beroemde gevangenis van Alcatraz.

dag 10San Francisco – Santa Maria (+/-430km)

We rijdens langs de Stille Oceaan naar Monterey, één van de oudste steden van Californië. De stad heeft tevens een zeer belangrijke rol gespeeld in de Californische geschiedenis als haven en als hoofdstad van het ‘oude’ Californië. Naast de haven waar altijd een gezellige drukte heerst, kunt u ‘Cannery Row’ bezoeken, de meest gekende straat waar talloze conservenfabriekjes gebouwd werden. Nadien rijden we verder naar Santa Maria.

dag 11Santa Maria – Los Angeles (+/-260km)

Vandaag rijden we naar Los Angeles langs het Santa Ynez gebergte. Onderweg komen we voorbij Santa Barbara, gekend om zijn palmbomen en witte zandstranden. De sfeer is er niet typisch Amerikaans, maar eerder Spaans. De architectuur is er eveneens Spaans met Mexicaanse en Moorse invloeden.

dag 12 Los Angeles

In de voormiddag brengen we een bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden in de ‘City of Angels’, de Hollywood Boulevard, waar u de afdrukken en handtekeningen van vele beroemdheden terugvindt op het voetpad; Mann’s Chinese Theatre; Sunset Strip en Beverly Hills. In de namiddag heeft u de vrijheid om de stad verder te ontdekken of eventueel Universal Studios te bezoeken.

dag 13Los Angeles – Brussel

Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht via Atlanta, New York of Washington naar Brussel.

dag 14Aankomst te Brussel.

Aankomst te Brussel.

Kaart

  • Opstapplaats: volgens uw keuze
Veel gestelde vragen

Kan dit programma aangepast worden?

Dit programma kan aangepast worden naar jullie wensen.

Wat is de prijs hiervoor?

U kiest het soort hotel, het gewenste maaltijdregime, inbegrepen bezoeken of niet, …
Vraag ons gerust een offerte op maat, aangepast aan uw wensen, en wij maken u een prijsvoorstel op.

5 reizigers overwegen deze tour nu!