Oostenrijk
Naam*
Vereniging / bedrijf
E-mail*
Telefoonnummer*
Straat+nr*
Gemeente*
Reisdatum*
Gewenste opstapplaats*
Namen deelnemers + geboortedatum*
Wens je extra opties bij te boeken?
Corona- of cadeaubonnummer + waarde (indien van toepassing)
Wens je een annulatieverzekering € 3 p.p.*
Graag onze nieuwsbrief ontvangen?*
* Ik ga akkoord met de Servicevoorwaarden en privacyverklaring.
Ga akkoord met alle algemene voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap
Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

2690

Scheldevallei staat voor

  • We staan voor je klaar 24/7
  • 75 jaar ervaring
  • Lid Garantiefonds reizen

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze reisexperts helpen je graag.

055 31 12 40

info@scheldevallei.be

6 dagen TIROL

Wat mag je verwachten?

Wie Oostenrijk zegt, denkt in de eerste plaats aan een decor van machtige bergen, besneeuwde toppen, kleine dorpjes en een gemoedelijke bevolking. Deze kenmerken komen zeker tot uiting in Tirol. Maar Oostenrijk is ook een land om tot rust te komen en te ontsnappen aan het jachtige leven van bij ons. Hier heeft het begrip tijd nog een andere dimensie. We logeren in het pittoreske Obsteig. Van hieruit maken we enkele mooie en rustige uitstappen in de omgeving.

Foto's
Reisschema per dag

dag 1

De Scheldevallei autocar met professionele toerismechauffeur en gids halen u af in uw gemeente. Onderweg worden de nodige stops ingelast. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 2

Na een rijkelijk ontbijt maken we een verkennende wandeling in ons pittoreske verblijfsdorp Obsteig. Na het middageten rijden we naar Stams, in vroegere tijden het geestelijke centrum van de regio. We bezoeken er de abdij Stams, een voorbeeld van barokke kunst, die de afgelopen jaren grondig werd gerenoveerd. Wist u trouwens dat Stams beschikt over een skygymnasium en een vakschool waar veel bekende Oostenrijkse skischansspringers hun opleiding genoten? We rijden terug over Telfs, een stadje met een groot textielverleden. Er is vrije tijd voor een wandelingetje, shopping, … Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 3

Na het ontbijt rijden we naar de middeleeuwse altstad van Hall in Tirol. Eén van de mooiste en meest historische steden van Oostenrijk. De bekendste bezienswaardigheid is ongetwijfeld de twaalfzijdige munttoren. 186 treden brengen je naar boven waar een prachtig uitzicht over het Inntal je verwelkomt. Daarna bezoeken we de hoofdstad van Tirol, Innsbruck. We maken hier een wandeling met onze gids en zien o.a. de altstad met de typische steegjes, het keizerlijke paleis, de Hofkirche, het oude stadhuis en de stadstoren. Na nog wat vrije tijd keren we terug naar Obsteig.

dag 4

Vandaag staat Garmisch Partenkirchen, een internationaal bekende wintersportplaats, en Seefeld, een prachtig mondain dorp met autovrij centrum, op ons programma. Een wandeling rond de Weissensee of tot aan het Seekirchl zullen u zeker bekoren. Na een mooie dag keren we terug naar ons hotel in Obsteig.

dag 5

Na het ontbijtbuffet rijden we naar het skigebied Axams voor een heuse paarden sledetocht (12 personen per koets op wieltjes). Met paardenkracht rijden we door Axams, Götzens, Birgitz en bezoeken het postkoetsenstation met Tiroler muziek en we drinken een “Glühwein”. Na de middag naar Pill, waar men ons rondleidt en vertelt over de vele soorten schnaps en likeuren en ons boerenworst laat proeven. Daarna terug naar Obsteig.

dag 6

Na het ontbijtbuffet vertrekken we naar huis. Via de Duitse autosnelwegen en met de nodige stops komen we rond 21u00 terug aan in Zelzate.

Opstapplaatsen

Uw gekozen opstapplaats

Kaart

Veel gestelde vragen

Kan dit programma aangepast worden?

Dit programma kan aangepast worden naar jullie wensen?

Wat is de prijs hiervoor?

U kiest het soort hotel, het gewenste maaltijdregime, inbegrepen bezoeken of niet, …
Vraag ons gerust een offerte op maat, aangepast aan uw wensen, en wij maken u een prijsvoorstel op.

10 reizigers overwegen deze tour nu!