Frankrijk
Naam*
Vereniging / bedrijf
E-mail*
Telefoonnummer*
Straat+nr*
Gemeente*
Reisdatum*
Gewenste opstapplaats*
Namen deelnemers + geboortedatum*
Wens je extra opties bij te boeken?
Corona- of cadeaubonnummer + waarde (indien van toepassing)
Wens je een annulatieverzekering € 3 p.p.*
Graag onze nieuwsbrief ontvangen?*
* Ik ga akkoord met de Servicevoorwaarden en privacyverklaring.
Ga akkoord met alle algemene voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap
Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

2405

Scheldevallei staat voor

  • We staan voor je klaar 24/7
  • 75 jaar ervaring
  • Lid Garantiefonds reizen

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze reisexperts helpen je graag.

055 31 12 40

info@scheldevallei.be

7 dagen DORDOGNE

Foto's
Reisschema per dag

dag 1

De Scheldevallei autocar met professionele toerismechauffeur (en gids) halen u af in uw gemeente. Via Lille rijden we Frankrijk binnen. Onderweg houden we nodige stops. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 2

We starten ons bezoek aan de Dordogne met een rit richting het oude stadje Domme. Deze ommuurde vestiging ligt boven op een berg langs de rivier. Een toeristisch treintje brengt ons tot aan het centrum van de stad. In de namiddag rijden we richting La Roque Gageac. In een 18de eeuwse boot genieten we van de vele prachtige landschappen die deze streek te bieden heeft. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 3

Na het ontbijt rijden we richting Rocamadour. Dit dorp is na Lourdes één van de drukst bezochte pelgrimsoorden. Het werd gebouwd op 3 verschillende verdiepingen, dit zorgt ervoor dat we hier van een fantastisch uitzicht kunnen genieten. Met een lift bezoeken we de verschillende delen van de stad. Daarna brengen we een bezoek aan de grotten van Padirac. Deze druipsteengrot werd in 1889 ontdekt. Met een lift gaan we tot op de bodem van deze ondergrondse grot. Hier maken we kennis met een uitgebreid gangenstelsel van rivieren, meren en stalagmieten. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 4

Deze dag starten we met een rondleiding in Sarlat. Deze stad ontstond in de 8ste eeuw en heeft dan ook een zeer rijke geschiedenis. Sarlat is nog altijd een zeer gegeerd decor voor historische films. Na de rondleiding wordt er vrije tijd voorzien om een bezoek te brengen aan de markt. We rijden verder richting Montignac, hier vinden we de bekende grotten van Lascaux. We brengen een bezoek aan de replica’s van deze grotten. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 5

In de voormiddag rijden we richting Monbazillac waar we een bezoek brengen aan het Château de Monbazillac. In dit kasteel produceert men de bekende gelijknamige wijnen. We eindigen ons bezoek met een degustatie. In de namiddag krijgen we een rondleiding in Bergerac. Zijn vele oude straatjes en typische gebouwen geven je het gevoel dat je in een openluchtmuseum rondloopt. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 6

Tijdens onze laatste dag in de omgeving van Vitrac brengen we een bezoek aan Château de Milandes. Dit kasteel heeft heel wat van zijn bekendheid te danken aan de zangeres Josephine Baker. Hier krijgen we een uitgebreide rondleiding in de tuinen en een demonstratie met enkele roofvogels. In de namiddag voorzien we wat vrije tijd in Sarlat. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 7

We nemen voor de laatste maal ons ontbijt in het hotel. Na een mooie reis rijden we met de nodige stop terug huiswaarts.

Kaart

  • Opstapplaats: volgens uw keuze
Veel gestelde vragen

Kan dit programma aangepast worden?

Dit programma kan aangepast worden naar jullie wensen.

Wat is de prijs hiervoor?

U kiest het soort hotel, het gewenste maaltijdregime, inbegrepen bezoeken of niet, …
Vraag ons gerust een offerte op maat, aangepast aan uw wensen, en wij maken u een prijsvoorstel op.

9 reizigers overwegen deze tour nu!