Italië
Naam*
Vereniging / bedrijf
E-mail*
Telefoonnummer*
Straat+nr*
Gemeente*
Reisdatum*
Gewenste opstapplaats*
Namen deelnemers + geboortedatum*
Wens je extra opties bij te boeken?
Corona- of cadeaubonnummer + waarde (indien van toepassing)
Wens je een annulatieverzekering € 3 p.p.*
Graag onze nieuwsbrief ontvangen?*
* Ik ga akkoord met de Servicevoorwaarden en privacyverklaring.
Ga akkoord met alle algemene voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap
Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

2418

Scheldevallei staat voor

  • We staan voor je klaar 24/7
  • 75 jaar ervaring
  • Lid Garantiefonds reizen

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze reisexperts helpen je graag.

055 31 12 40

info@scheldevallei.be

8 dagen Gardameer

Wat mag je verwachten?

Het Gardameer is al jaren de favoriete vakantiebestemming van vele Belgen. De reden hiervoor: hemelsblauw water, groene heuvels en supergezellige schilderachtige stadjes.

Foto's
Reisschema per dag

dag 1

De Scheldevallei autocar met professionele toerismechauffeur en gids halen u af in uw gemeente. Via de Belgische en Duitse autostrades rijden we richting het zuiden. Onderweg voorzien we de nodige stops. We overnachten in de omgeving van Munchen.

dag 2

Na het ontbijt rijden we verder richting Oostenrijk. Rond de middag bereiken we het Gardameer. Nadat we onze koffers hebben uitgepakt kunnen we genieten van de pracht die het Gardameer te bieden heeft. We starten onze kennismaking met een bezoek aan de waterval Varone-Riva. Daarna maken we een wandeling doorheen het stadje Riva. Men kan hier niet alleen de mooie jachten bekijken maar ook tot rust komen op de vele bankjes langs de oever. Riva is één van de meest elegante plaatsjes aan het Garadameer. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 3

Na het ontbijt vertrekken we met de autocar voor een mooie rondrit langs het Gardameer. We ontdekken onder andere het stadje Tori del Benaco. De oude haven is het middelpunt van het historische centrum. We wandelen door de vele straatjes en steegjes terwijl we de mooie oude huizen en paleisjes bewonderen. Vervolgens rijden we naar het schiereiland Sormione, dit idyllische plaatsje wordt beheerst door het kasteel van de Scaligeri.

dag 4

In de voormiddag rijden we richting Verone, de stad van Romeo en Julia. We brengen onder andere een bezoek aan de arena, de Piazza del Erbe en de Piazza dei Signon met het standbeeld van Dante. In de loop van de namiddag keren we terug via Nago. Nago ligt op de noordelijke helling van de Monte Baldo. Het ligt op de uitlopers van de rotsige heuvel Castel-Penede in een mooi landschap. We zien er onder andere palmen, oleanders, olijf- en laurierbomen.

dag 5

Na een heerlijk ontbijt maken we een aangename wandeling langs de wijngaarden en olijfbomen van Torbole. Dit is een echt paradijs voor iedereen die verzot is op watersport. Dit is de plek om surfers en zeilers aan het werk te zien. In de namiddag voorzien we een boottocht vanuit Riva naar Limone. Op de vele terrassen liggen de mooiste en fraaiste villa’s van het Gardameer. De uitgestrekte promenade nodigt u uit tot een gezellige wandeling. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 6

Na het ontbijt rijden we met onze autocar richting Malcésine. Dit is een historisch stadje aan de voet van het Monte-Baldo-Massief. Dit wordt het meest schilderachtige stadje van het Gardameer genoemd. In de namiddag voorzien we vrije tijd zodat u op eigen houtje de omgeving kan ontdekken. Avondmaal en overnachting in het hotel.

dag 7

Vandaag maken we een rondrit doorheen de Dolomieten. We ontdekken onder andere de Karer See, dit is een klein maar zeer mooi meertje dat in het Eggental op een hoogte van 1609m ligt. We rijden verder via Vigo di Fassa, Canazei en Pas Pordoi. In de namiddag zetten we onze rit verder langs Sellajoch, Wolkenstein en het Grödner Tal. We houden een stop in Sankt Ulrich. In de late namiddag verlaten we Italië en rijden terug richting Oostenrijk waar we overnachten.

dag 8

Na een prachtige reis keren we terug huiswaarts.

Opstapplaatsen

Uw gekozen opstapplaats

Kaart

Veel gestelde vragen

Kan dit programma aangepast worden?

Dit programma kan aangepast worden naar jullie wensen?

Wat is de prijs hiervoor?

U kiest het soort hotel, het gewenste maaltijdregime, inbegrepen bezoeken of niet, …
Vraag ons gerust een offerte op maat, aangepast aan uw wensen, en wij maken u een prijsvoorstel op.

8 reizigers overwegen deze tour nu!