Nederland
Naam*
Vereniging / bedrijf
E-mail*
Telefoonnummer*
Straat+nr*
Gemeente*
Reisdatum*
Gewenste opstapplaats*
Namen deelnemers + geboortedatum*
Wens je extra opties bij te boeken?
Corona- of cadeaubonnummer + waarde (indien van toepassing)
Wens je een annulatieverzekering € 3 p.p.*
Graag onze nieuwsbrief ontvangen?*
* Ik ga akkoord met de Servicevoorwaarden en privacyverklaring.
Ga akkoord met alle algemene voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap
Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

2664

Scheldevallei staat voor

  • We staan voor je klaar 24/7
  • 75 jaar ervaring
  • Lid Garantiefonds reizen

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze reisexperts helpen je graag.

055 31 12 40

info@scheldevallei.be

2 dagen AMSTERDAM

Wat mag je verwachten?

Amsterdam heeft een ijzersterke reputatie als museumstad, maar er is zoveel meer te beleven en te bewonderen, op de begane grond en van op het water. Bovendien brengt de autocar je ook naar Volendam of de Zaanse Schans.

Foto's
Reisschema per dag

Dag 1:Amsterdam

Bij aankomst in Amsterdam stap je meteen in voor een boeiende boottocht. Nadien blijf je in de buurt van het water want je maakt een wandeling langs de grachten met een gids. Misschien zou je ook wel wonen in zo’n statig herenhuis langsheen het water? De rest van de dag ben je vrij of de gids neemt je verder mee op sleeptouw. Een bezoek aan een museum is in ieder geval een aanrader; er zijn in deze heerlijke stad immers zoveel prachtige en interessante musea. Het Rijksmuseum toont veel meer dan de Nachtwacht van Rembrandt, het Van Gogh Museum toont een grote collectie schilderijen van de meester, het Stedelijk Museum richt zich vooral op moderne kunst, het Anne Frank Huis moet je gezien hebben, er is natuurlijk Madame Tussauds, in het Science Museum kunnen klein en groot interactief aan de slag, het Museum van de Martelwerktuigen, … Er zijn ook enkele gratis musea zoals het Stadarchief Amsterdam, het filmmuseum Eye of de Schuttersgalerij met hoofdzakelijk adellijke portretten. Amsterdam is echt wel een museumstad!

Dag 2:Amsterdam en omgeving

De keuze is ruim op Dag 2. Ofwel besteed je de voormiddag aan shopping ofwel ga je op stap met de gids. Ook hier is het kiezen. De gids leid je naar het Anne Frank Huis en / of de Nieuwe Kerk en / of het koninklijk paleis. De Nieuwe Kerk is niet alleen een fraai gebouw maar brengt ook en vooral bijzondere tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen. Raadpleeg de gids voor de tentoonstelling van het moment. ’s Namiddag neem je afscheid van deze veelzijdige stad en brengt de autocar je naar de Zaanse Schans of Volendam. De Zaanse Schans is een heerlijk gebied aan het water die herinnert aan het leven in de 18de en de 19de eeuw hier. Overal staan houten molens, woningen en schuren waarvan een aantal toegankelijk zijn. Hier huizen beoefenaars van oude ambachten klompenmaker en kaasmakers. Winkeltjes en restaurants zijn er ook, je kunt een boottocht maken, … Kortom ruim voldoende om urenlang te snuisteren, te proeven en te ontdekken. De bekendheid van Volendam is zo groot dat hier nauwelijks een woord uitleg bij past. Later op de dag rest je nog één agendapunt: terug huiswaarts.

Opstapplaatsen

Uw gekozen opstapplaats

Kaart

Veel gestelde vragen

Kan dit programma aangepast worden?

Dit programma kan aangepast worden naar jullie wensen?

Wat is de prijs hiervoor?

U kiest het soort hotel, het gewenste maaltijdregime, inbegrepen bezoeken of niet, …
Vraag ons gerust een offerte op maat, aangepast aan uw wensen, en wij maken u een prijsvoorstel op.

6 reizigers overwegen deze tour nu!