Nederland
Naam*
Vereniging / bedrijf
E-mail*
Telefoonnummer*
Straat+nr*
Gemeente*
Reisdatum*
Gewenste opstapplaats*
Namen deelnemers + geboortedatum*
Wens je extra opties bij te boeken?
Corona- of cadeaubonnummer + waarde (indien van toepassing)
Wens je een annulatieverzekering € 3 p.p.*
Graag onze nieuwsbrief ontvangen?*
* Ik ga akkoord met de Servicevoorwaarden en privacyverklaring.
Ga akkoord met alle algemene voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap
Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

2767

Scheldevallei staat voor

  • We staan voor je klaar 24/7
  • 75 jaar ervaring
  • Lid Garantiefonds reizen

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze reisexperts helpen je graag.

055 31 12 40

info@scheldevallei.be

Scheveningen aan zee

In de achtertuin van Den Haag, ligt de gezellige badplaats Scheveningen aan een kilometerslang strand. 

De autocar brengt je rechtstreeks naar Scheveningen waar we verwelkomd worden met een kopje koffie en een Schevenings botje (koek). 
Aansluitend bezoek aan het Muzee Scheveningen (geopend van woensdag tot zondag).  In het geheel gerestaureerde schoolgebouw uit 1877 wordt de geschiedenis van het vissersdorp en de badplaats getoond, samen met het wonderbaarlijke dierenleven onder de zeespiegel.

De vaste presentatie biedt een overzicht van de visserij en het dagelijks leven in vroeger tijden. Ook de geschiedenis van de bad- en strandcultuur sinds het begin van de negentiende eeuw wordt getoond.

In de Zeezaal krijgt de bezoeker een indruk van het onderwaterleven zoals dat te vinden is in de wereldzeeën. Er zijn korte informatieve filmpjes over verschillende diergroepen zoals haaien, inktvissen alsook koralen.  Daarnaast vind je er ook vier tropische aquaria met koralen, anemonen, zee-egels, zeesterren en prachtig gekleurde vissen.
Na een heerlijk middagmaal neemt de lokale gids ons mee voor een boeiende wandeling door Scheveningen.  Naast het vissersdorp met zijn hofjes en smalle straatjes ontstond in de 19e eeuw de badplaats met zijn luxe hotels. Sindsdien is er veel veranderd, maar de vissersvrouw staat nog steeds op de uitkijk op de vernieuwde boulevard en te midden van alle nieuwbouw staat het aloude Kurhaus er nog in Scheveningen Bad.
Na wat vrije tijd voor een wandeling naar de pier, slenteren op het strand, een heerlijk terrasje keren we terug huiswaarts.

 

 

Opmerking: Volgorde van programma kan gewijzigd worden. Dit is slechts een voorstel. We hebben nog honderden andere ideeën. Vraag ons gerust een offerte op maat, aangepast aan uw wensen.

 

Opstapplaatsen

Uw gekozen opstapplaats.

Foto's
Kaart