Nederland
Naam*
Vereniging / bedrijf
E-mail*
Telefoonnummer*
Straat+nr*
Gemeente*
Reisdatum*
Gewenste opstapplaats*
Namen deelnemers + geboortedatum*
Wens je extra opties bij te boeken?
Corona- of cadeaubonnummer + waarde (indien van toepassing)
Wens je een annulatieverzekering € 3 p.p.*
Graag onze nieuwsbrief ontvangen?*
* Ik ga akkoord met de Servicevoorwaarden en privacyverklaring.
Ga akkoord met alle algemene voorwaarden voordat u doorgaat naar de volgende stap
Opslaan in verlanglijst

Voor het toevoegen van een item aan de verlanglijst is een account vereist

2545

Scheldevallei staat voor

  • We staan voor je klaar 24/7
  • 75 jaar ervaring
  • Lid Garantiefonds reizen

Heb je een vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze reisexperts helpen je graag.

055 31 12 40

info@scheldevallei.be

Utrecht & Kasteel De Haar

Zonder twijfel is kasteel De Haar in Haarzuilens het grootste en tegelijkertijd het meest luxueuze kasteel van Nederland.  Je bent welkom om zowel het kasteel als het bijhorende park te ontdekken.
’s Namiddags doe je Utrecht aan, een stad op mensenmaat, waar het aangenaam kuieren is. Shoppen kan in leuke winkeltjes maar evenzeer in shoppingcentrum Hoog Catharijne.

Met zijn torens en de ophaalbrug oogt het kasteel De Haar middeleeuws, maar de levenskwaliteit is hedendaags en weelderig. Daarvoor zorgde de familie Van Zuylen die het kasteel sinds het begin van de 20ste eeuw in haar bezit heeft.

De verzameling kunststukken die je in dit stulpje kan bewonderen is veelomvattend en erg veelzijdig. Tijdens je tocht door zalen en gangen ontdek je zowel Brusselse wandtapijten uit de 16de eeuw, als een draagkoets, porselein uit China en Japan, een uitgebreide collectie roodkoperen kookgerief, voorwerpen uit de Ming-periode, dure meubels allerhande, … Een bezoek aan het schitterende kasteelpark hoort natuurlijk op het programma. 

Ongeveer 20 minuten met de autocar scheiden ons van Utrecht. Maar vooraleer we deze aangename stad bezoeken wacht ons een lekker middagmaal. De Utrechtse grachten hebben niet de omvang van de Amsterdamse, maar het is hier leuk wandelen. Naast de grachten ontdek je schattige huizen, leuke winkels, af en een terrasje, hier en daar een brugje, een kraam met bloemen, …

De voornaamste bezienswaardigheid is de Domtoren, met bijna honderd meter de hoogste kerktoren van Nederland. Om de uitzichtpunten op een hoogte van 70 en 95 m te bereiken moet je wel met de trap. Nog meer shoppen kan je in Hoog Catharijne; met ongeveer 150 winkels is dit het grootste shoppingcentrum van Nederland.  Wil je wat anders, dan kan je naar het Spoorwegmuseum, het Speelklokkenmuseum,  de Botanische Tuin en zoveel meer.

 

 

 Opmerking: Volgorde van programma kan gewijzigd worden. Dit is slechts een voorstel. We hebben nog honderden andere ideeën. Vraag ons gerust een offerte op maat, aangepast aan uw wensen.

 

 

Opstapplaatsen

Uw gekozen opstapplaats.

Foto's
Kaart