Aarzel niet om ons te contacteren. Onze reisexperts helpen je graag.
WILDSEIZOEN: gastronomie in het spoor van Sint-Hubertus
In november is het volop jachtseizoen en de ideale tijd om te genieten van een lekker wildmenu.
We rijden naar de Kempische bossen waar we rond de middag aankomen.
Er wordt ons een heus jachtmenu ‘Sint-Hubertus’ geserveerd:
– bospaddenstoelensoep met truffelsalsa
– paté van ree met compote van rode ui en toast
– ragout van klein wild met gebraseerd witloof, fijne spruitjes met spek en amandelkroketjes
– toffee van hazelnoten en bolletje mokka-ijs
Tijd om op tocht te gaan! We laten ons rijden door pittoreske dorpjes van zowel de Belgische als de Nederlandse Kempen en laten ons uitgebreid informeren over de ‘jacht’. Wanneer wordt de jacht geopend? Op welk wild mag er geschoten worden? Wie was Hubertus? Jagen met vogels of vuurwapens? Jachtvergunningen? En hoe wild is ons wild nu eigenlijk? Items die de rode draad vormen van deze namiddag. We bezoeken tevens een woonkamer van een welvarende valkenier en genieten van een heus jachttafereel met roofvogels allerhande. Een boeiende namiddag, daar mag je zeker van zijn.
We eindigen deze smaakvolle dag met een lekkere avondboterham.
Kinderkorting tot 12 jaar: 3 euro/kind
Min. 35 deelnemers vereist.
Eine, Ohioplein
Oudenaarde, parking Bekstraat (kant v/d Schelde)
Ronse, Zonnestraat, bushalte Delhaize
Eke, Kerkplein (aan de kerk)
09:30 uur (Eine)
andere opstapplaatsen: uur vermeld op uw inschrijving