Met Geert op reis

Wie is Geert ?
Eind de jaren 80 kreeg Geert de toerismemicrobe te pakken bij Reizen Scheldevallei. Vele jaren praktijk in toeristische reizen in heel Europa en nadien op de thuisbasis productie en organiseren van groepsreizen.
Dus ……DE IDEALE PERSOON OM MEE OP REIS TE VERTREKKEN
AARZEL NIET BOEK DIRECT EN GENIET VAN ONVERGETELIJKE REIZEN.

Enkele topbestemmingen:

afreis: 07/05/2023 en 01/10/2023

Groepsreis 7-daagse vliegvakantie Een reis langs 3 kunststeden in Andalusië: Cordoba, Sevilla, Granada

Deze groepsreis gaat door onder begeleiding van Geert Van de Voorde, vanaf het vertrek in Brussel tot bij de
terugkeer. Hij neemt je mee op sleeptouw in deze drie historische Andalusische steden, regelt de transfers en
geeft je tips voor shopping, musea, lunches. Uiteraard kan je ervoor kiezen om vrij de steden te verkennen.
Verveling is in elk geval uitgesloten.

Klik op de foto voor het programma.

afreis: 27/05/2023 en 04/09/2023

Groepsreis 7-daagse vliegvakantie kunststeden in Portugal: Lissabon, Sintra, Coimbra en Porto

Deze groepsreis brengt je langs 4 kunststeden: Lissabon, Sintra, Coimbra en Porto. Je verblijft in 4* hotels, telkens 2 nachten, in het hart van Lissabon, Coimbra en Porto. Alhoewel je reist in groep ben je vrij om aan de activiteiten al dan niet deel te nemen. Je reisleider, Geert van Euroreizen, regelt alles voor je en kent deze
steden en het land zeer goed. In onze drie verblijfplaatsen is er telkens een rondleiding van 2 uur met een lokale gids. De rest van de tijd zorgt Geert voor een boeiend en gevarieerd programma.

Klik op de foto voor het programma.

afreis: 11/09/2023

Groepsreis Baltische Staten: 7 dagen Riga, Vilnius en Tallinn

Deze groepsreis met het vliegtuig naar de Baltische hoofdsteden: Tallinn, Riga en Vilnius staat onder begeleiding
van Geert Van de Voorde. Hij wacht jullie op in Brussels Airport en blijft bij jullie tot bij de terugkeer in Brussel, 7 dagen later. Hij neemt jullie mee op sleeptouw in de drie Baltische hoofdsteden en zorgt voor een vlot verloop van transfers, inchecken in hotels, afspraken met lokale gidsen … Hij geeft jullie tips mee om te flaneren in de winkelstraten, een museum te bezoeken en lekker te eten.

Klik op de foto voor het programma.

Afreis: 20/09/2023

Groepsreis 8-daagse vliegvakantie Costa Blanca Zuid

Met Geert trek je naar een plek aan de Costa Blanca Zuid waar Vlamingen thuis zijn nl. in Orihuela Costa. De locatie van het Hotel Zenia **** is uniek: op een rots tussen twee stranden. 
Verwacht geen massatoerisme. Op de stranden zijn er wel gezellige strandbars, enkel overdag. ‘s Avonds is er muzikale animatie in de bar van het hotel. Er is een heel mooi kustwandelpad dat je via de ruwe kustlijn kilometers ver doet wandelen. Voor een massa winkels hoef je maar 20 minuten te stappen of neem je de taxi. Boulevard Zenia is opgebouwd als een dorp met 150 winkels en veel restaurants.
Orihuela Costa ligt ook ideaal om uitstappen te maken die allemaal op minder dan een uur rijden liggen: Alicante, Elche, Murcia, Orihuela, Torrevieja en Cartagena. Een zeer gevarieerd programma met voldoende vrije tijd om te genieten.

Klik op de foto voor het programma.